Tombola Kijkdagen 2016

De winnende nummers!

Inschrijven schooljaar 2016-2017

Heeft u vragen?

Voor inschrijven eerste graad en bovenbouw (tweede en derde graad) verwijzen we u naar de inschrijfmomenten:

Inschrijven kan elke dag tijdens de schooluren (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur en op woensdag van 08.30 tot 12 uur). 

Zomervakantie
Elke vestiging van de 1ste graad en de Campus Harlindis en Relindis (2de en 3de graad en Centrum Leren en Werken) is geopend van vrijdag 1 tot en met vrijdag 8 juli 2016 en van dinsdag 16 tot en met woensdag 31 augustus 2016 telkens van 09.00 tot 12.00 en van 13.30 tot 16.30 uur.

U kunt hier ook rechtstreeks inschrijven voor onze eerste graad

 

Heeft u vragen over het inschrijven van uw zoon/dochter in onze eerste graad of voor de bovenbouw (tweede en derde graad) neem dan contact op met:

Pieter Kenis
verantwoordelijke inschrijvingen / schoolloopbaanbegeleiding

pieter [dot] kenis [at] kasomk [dot] be

+ 32 89 56 30 59

TOMBOLA

SCHOOLJAAR 2015-2016

 

De Katholieke Scholengemeenschap Harlindis en Relindis Maaseik-Kinrooi organiseert ter gelegenheid van de kijkdagen, samen met het Buitengewoon Secundair Onderwijs Sint-Jansberg, de jaarlijkse tombola.

We voorzien 100 waardevolle prijzen, o.a.  

 • grote buitenkeuken met barbecue
 • een buitenkeuken met statafel en 4 stoelen
 • een TV
 • een ligbank
 • een etentje bij Kasteel Wurfeld
 • vuurkorven
 • barbecues
 • steekwagens

Deze prijzen worden nog aangevuld met tal van werkstukken gemaakt door de leerlingen van Nijverheid en Techniek en het Buitengewoon Secundair Onderwijs Sint-Jansberg.De loten worden vanaf einde april door onze leerlingen verkocht aan de prijs van 1 euro per lot. Boekjes bevatten 5 loten en worden verkocht voor 5 euro.

Organisatie van de trekking van de tombola

 • De trekking van de tombola vindt niet publiek plaats. De trekking gebeurt op zondag 26 juni 2016, na afloop van de kijkdagen tussen 18 en 19 uur.
 • De uitslag van de tombola zal maandagmorgen 27 juni worden gepubliceerd op de websites www.kasomk.be en www.buso-sintjansberg.be.
 • Alle leerlingen ontvangen aan het einde van het schooljaar een lijst met de winnende nummers, zowel op papier als via Smartschool.

 Afhalen van de prijzen

 • Prijzen kunnen worden afgehaald vanaf maandag 27 juni in de namiddag tot en met vrijdag 26 augustus 2016 (niet op woensdag 29 juni in de namiddag)  op de Campus Harlindis en Relindis, Weertersteenweg 135a, 3680 Maaseik.
 • Tijdens de zomervakantie (1 juli t.e.m. 31 augustus 2016) kan u op werkdagen tombolaprijzen komen afhalen van 8.30 – 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur.
  Onze scholen zijn gesloten van zaterdag 9 juli 2016 t.e.m. maandag 15 augustus 2016.

Scholengemeenschap ontvangt uniek kwaliteitslabel!!

LEGO Education Innovation School

Het LEGO Education Innovation School of kortweg LEIS-logo is een kwaliteitslabel dat enkel wordt uitgereikt aan die scholen die voldoen aan een aantal voorwaarden zoals:

* het aanbieden van 'hands-on, minds-on' onderwijs 
* het verzorgen van train the trainer opdrachten
* beschikken over eigen LEGO Education Junior coaches

Alle ankerscholen binnen het project Ontdek Techniektalent voldoen aan deze voorwaarden en ontvingen hun eigen LEIS-certificaat.

Het kwaliteitslabel uniek is in de wereld!

Van harte proficiat!

Kijk ook op: http://www.ontdektechniektalent.be

Rotary Award 2016

Sterke prestatie van Handelswetenschappen

Dit jaar lag de focus van de Rotary-Award op ‘ondernemingszin’: bedoeling was om onze leerlingen warm te maken voor het zelfstandig ondernemen en, in samenwerking met InMaaseik dat werkt aan kernversterking van de binnenstad, deel te nemen aan Mix&Match tijdens het koopweekend van 16 en 17 april.

Uiteindelijk namen 3 groepen leerlingen de handschoen op. En met succes! De eerste prijs (goed voor 1500 euro!) ging naar Fresh&Go. Het betreft hier een concept van Philippe Beumers, Ilias Dalia, Ivo Smeets, Dries El Mennani (allemaal van 4 Handel-talen) en Amira Sarif (4 Handel) om via een kleerhanger frisse lucht in pakken en andere kledij te blazen. De tweede prijs (800 euro) was voor The Lodge, dat zich toelegt op gin-tasting, van Richel Locht, Raph Snijders, Christophe Ruiters en Daan Stinkens (allemaal 5 Economie-moderne talen).

Print-vriendelijke versiePDF versie